bioHeader

Bodemverbeteraars

GroeiGoed compost en bodemproducten zoals GroeiGoed verrijkte tuinaarde en bodemgrond zorgen voor groei en bodemweerstand. GroeiGoed Compost is het meest natuurlijke middel om de bodem te verbeteren. Het verwerken van groenrestanten tot compost is een organisch en daarmee natuurlijk proces. Het levert dus zuivere producten op. Het gebruik op sportvelden, greens, in tuinen en ander groen levert natuurlijke en duurzame groei op. Bovendien wordt de bodemweerstand verbeterd. VGR levert GroeiGoed compost en bodemverbeterende producten van constante kwaliteit. De overkapping van onze composteerinrichtingen voorkomt vochtschommelingen; een unieke meerwaarde in het verwerken van groen tot compost.

VGR composteerinrichting levert aan gemeenten, waterschappen, hoveniers, sportverenigingen en aan particulieren. Vanzelfsprekend gebruikt ook VGR Dienstverlening de producten van VGR composteerinrichting.

VGR heeft een groot aanbod bodemverbeterende producten in haar assortiment. Wij leveren naast onze reguliere producten ook producten op maat. Na een inventarisatie van de bodem stellen wij vast wat er nodig is om de bodemsamenstelling en daarmee de plantgroei te verbeteren. Wij maken vervolgens een compost die aansluit bij de voedingswaarde die uw bodem nodig heeft voor goede plantgroei.

Containerservice
Heeft u grote hoeveelheden compost of bodemproducten nodig? Maak dan gebruik van de containerservice van VGR. GroeiGoed compost en bodemverbeterende producten leveren wij efficiƫnt en veilig.

Product Features

duurzaam

Compost is het meest natuurlijke middel om de bodem te verbeteren

circulaire-economy

Duurzame oplossing voor groenrestanten

maatwerk

Groot assortiment inclusief maatwerk.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2017 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten